Kokemuksella ja ideoilla - vuodesta 1998

Salpatek Oy

Tekniset työt ja asennukset
Kontaktointi
Konsultoiniti
Opastukset, risteilyt ja 
Tapahtumajärjestelyt


Petri 0400 585 358

sales(at)salpasafarit.fi
 

Tuotekortti                Tulosta
Bunkkerikierrokset eli Salpalinjaopastukset ja Luolaruokailut

Järjestämme tapahtumia Salpalinjalle 18 vuoden kokemuksella

Salpalinja on paljon muutakin kuin bunkkereita, kiviesteitä ja rakenteita. Se on uskomatonta taktista suunnittelua ja mielettömiä tarinoita ajalta jolloin linjaa rakennettiin.

Me käymme omissa opastuksissamme läpi tätä kokonaisuutta jota et voi lukea kirjoista tai nettisivuilta. Omat tietolähteemme perustuu lukuisiin henkilökohtaisiin tapaamisiin linnottajaveteraanien kanssa.

Salpalinja kulkee lähes koko suomen itäisen rajan tuntumassa mutta vahvimmillaan se on Suomenlahden ja Kivijärven välillä. Luumäen aluetta kutsutaan jopa Salpa-asemaksi, koska siinä on syvyyttä lähes 20 kilometriä. Luumäki on muutenkin Suomen linnoitetuin pitäjä, ainakun Suomea on linnoitettu on Luumäellä rekennettu.

Järjestämme niin bussiopastuksia kuin patikkaretkiä näihin mielenkiintoisiin kohteisiin hyvällä ja rennolla karjalalaisella fiiliksellä. Hyvä tuote ohikulkeville bussiryhmille, tykypäiville sekä jos haluat näyttää aluetta virailijoille. Kohde Luumäellä, Suoanttilan kylässä.

Esimerkkipaketit:

I Bunkkerikierrokset, jossa patikoimme Luumäellä Salpalinjan mielenkiintoisiin kohteisiin tutustuen sekä asiaankuuluvasti hernerokkaa Salpalinjan suurimman luolan uumenissa. Hinnat alkaen 35€ / hlö yli 10 hengen ryhmät

II Luolaillalliset, jonka voimme aloittaa bunkkerikierroksella, retki päätyy tulivalaistun Salpalinjan luolan uumeniin, jossa Finlandian soidessa aloitamme illallisen. Pikkujouluissa pöytään katamme myös jouluisia herkkuja. Suosittelemme Loimulohta tai isommalle ryhmälle savustettua possua. Eräkokkimme toteuttaa myös toiveitanne. Hinnat alkaen 82 €/hlö

III Bussiryhmät, käymme kohteissa ja kerromme tarinoita. Nokipannukahvit ja maalaispullat, hinnat alkaen 14 € / hlö

IV Räätälöidyt paketit, heitä haaste

Huom. Näitä tapahtumia pystymme järjestämään ympäri vuoden, toki pitää aina varustautua kelin mukaan. Luolassa on järjestetty tilaisuuksia 300 hengelle, ja se on hyvin tunnelmallinen mutta kuitenkin hieman viileä joten muistuttakaa vieraitanne että pukeutuu hyvin. Bussilla pääsee aivan luolan suuaukon viereen. Alueella on perinteiset ulkohuusit.

Tervetuloa

 

Suosittele Facebookissa